Flyboard

Flyboard-elämys kruunaa kesän! Sukella kuin delfiini, syöksy rakettina vedestä — uskomaton lentoelämys. Flyboard tarjoaa monia mahdollisuuksia itsensä ylittämiseen ja kesästä nauttimiseen. Sen avulla voi lentää jopa 12 metrin korkeudessa veden pinnasta.

Laite on kevyt ja turvallinen, joten hallinnan saavuttaa muutamassa minuutissa. Flyboardilla voi lentää vesien halki ja suorittaa uskomattomia akrobaattisia temppuja, joihin ei maalla pystyisi. Mitä ikinä päätätkin tehdä – takaamme huiman adrenaliinisyöksyn, katso youtube-video
Flyboarding  on turvallista ja helppoa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Jokainen kävijöistä on lentänyt: kokoon, sukupuoleen kuntoon tai ikään katsomatta. Et tarvitse mitään erikoistaitoja, lentoon riittää reipas mieli ja halu kokeilla jotain uutta ja erilaista. Mikäli haluat kokeilla lennon korkealla kuljettaja ohjaa sinut turvallisesti myös yläilmoihin.

Lennätämme asiakkaita Kallamarinan edustalla Kallavedellä. Hinnat alkaen 40 eur/hlö. Voit tilata meidät myös yritystapahtumiin, henkilöstöjuhliin, bileisiin, polttareihin, syntymäpäiville tai festareille. Mihin tahansa missä haluat tarjota ryhmällesi flyboard-elämyksen!

Lisätiedot ja varaukset: Alpo
040 8338 454 tai Toni 040 5757 636